Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالقاسم چتری با اشاره به ادغام بانک های نظامی در بانک سپه گفت: یکی از کارهای کارشناسی و خوب برای حفظ تعادل بازار و جلوگیری از پولشویی ادغام بانک های نظامی بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالقاسم چتری مدیرعامل سابق بانک سپه استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار مرآت درباره ادغام بانک های نظامی در بانک سپه گفت: مجموعه های ادغام شده در بانک سپه وابسته به ارگان های نظامی بودند اما فعالیت های آنان در یک سیستم مادر و در بانک سپه اتفاق می افتاد و ادغام آنها بسیار کار درست و هوشمندانه ای بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چتری با اشاره به زمان بر بودن این اقدام تاکید کرد: ادغام سیستم بانکی با حجم معاملات بالا زمان بر بوده و نیازمند صبر تحمل مشکلات موجود در شرایط فعلی است که البته براساس زمان بندی اعلام شده تا سال ۱۴۰۰ تمام اقدامات جهت یکپارچه شدن این سیستم بانکی صورت خواهد گرفت.

مدیرعامل سابق بانک سپه استان سمنان درباره اقدامات صورت گرفته برای یکپارچه کردن این سیستم تصریح کرد: تا ۲ ماه گذشته موسسات حکمت، کوثر و مهر اقتصاد در زیرمجموعه بانک سپه قرار گرفته بود و بانک های قوامین و انصار نیز در یک ماهه اخیر با تغییر تابلو های معرفی بانک رسما تحت نظر بانک سپه قرار گرفت.

وی افزود: انتقال شعب استیجاری به شعب ملکی، یکپارچه سازی سیستم بانکی، یکسان سازی معاونت های حقوقی، بازرسی، روابط عمومی و اکثر مدیریت ها، تبدیل واحد ها به حوزه و ساماندهی دوایر از اقدامات صورت گرفته جهت ادغام این بانک ها بوده است.

چتری با بیان اینکه همچنان اقدامات لازم جهت یکپارچه سازی ادامه دارد خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین مسائلی که هرچه زودتر اقدام خواهد شد، یکپارچه سازی سود و زیان، درآمد و هزینه، سیستم شبکه ای و سوئیچ ها است که هنوز اتفاق نیفتاده است.

مدیرعامل سابق بانک سپه استان سمنان با اشاره به سودهای نامتعارف بانک ها و موسسات اظهار کرد: بانک ها و موسسات نظامی به علت جدا بودن از سیستم بانک مرکزی و عدم نظارت بر آنها با عرضه سود های نامتعارف، تعادل بازار را به خطر انداخته بودند و تزریق پول های نامتعارف و عدم رعایت میزان عرضه و تقاضا و بیش از تقاضای مردم یکی از مهمترین عوامل گرانی در بازار است.

وی تاکید کرد: با توجه به نداشتن سیستم یکپارچه و کار کردن این موسسات و بانک ها و عدم توانایی مدیریت حجم بالای معاملات در این سیستم و نیاز به یک سیستم مادر، یکپارچه سازی و ادغام بانک ها یکی از اقدامات بسیار مناسب در حفظ منابع دولت، حفظ تعادل بازار قیمت و بازار ارز، حفظ نظام عرضه و تقاضا و ایجاد صورت های مالی درست در نظام بانکی و جلوگیری از پولشویی از طریق عرضه تسهیلات نامتعارف بوده است.

چتری با تاکید بر سلامت نظام بانکی در ایران ادغام بانک ها را یکی از مطلوب ترین تصمیمات این دولت دانست و بیان کرد: با این اقدام و ایجاد رقابت سالم در مجموعه های مختلف زمینه پیشرفت و ریشه کن کردن فساد ایجاد شده و امیدواریم در آینده سایر موسسات و مجموعه های مختلف نیز این اقدام مطلوب را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ادغام بانک های نظامی ادغام بانک ها یکپارچه سازی بانک سپه سیستم بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک ملیون شغل عمل کرده است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد