Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار کرد: تاکنون اقدامات خوبی انجام گرفته و سعی کردند با تدابیر و مدیریت صحیح، مسئله ادغام را تا به اینجای کار جلو ببرند که مشکلی در ارتباط با شاغلین این بانک‌ها و موسسات پیش نیاید و همچنین مشکلاتی که ممکن است در بحث‌های مالی، اسنادی، کد‌ها و سرفصل‌ها به وجود بیاید را کم‌کم برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بورس، بانک و بیمه بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ خلیل بهروزی‌فر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ارتباط با طرح ادغام بانک‌ها و موسسات مالی تحت نظر نیرو‌های مسلح در این بانک، به بازارنیوز گفت: بانک سپه بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و یکی از قدیمی‌ترین بانک‌هایی است که در کشور ما فعالیت دارد. بانک‌ها و موسسات جانبی که به یان بانک ملحق شدند، در ارتباط با نیرو‌های مسلح بوده و صنفیت این کار را داشتند.

وی افزود: به وجود آوردن بانک‌ها و موسسات در ارتباط با نیرو‌های مسلح، موازی‌کاری را به همراه داشت که در نهایت، از طریق ستاد کل نیرو‌های مسلح پیشنهاد شد که همه آنها، در بانک سپه ادغام شوند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در راستای این ادغام سازی، قطعا برخی مشکلات هم بر سر راه وجود دارد و این طبیعی است؛ چون تعداد شعب و نیروی کاری که توسط این چند بانک به کار گرفته شده بودند، قابل توجه بوده و این‌ها کار را دشوار می‌کرد.

بهروزی‌فر درباره جلسه هفته گذشته کمیسیون اجتماعی با مدیرعامل بانک سپه، توضیح داد: مدیرعامل بانک سپه گزارشی را در کمیسیون ارائه داد که طبق این گزارش، تاکنون اقدامات خوبی انجام گرفته و سعی کردند با تدابیر و مدیریت صحیح، مسئله ادغام را تا به اینجای کار جلو ببرند که مشکلی در ارتباط با شاغلین این بانک‌ها و موسسات پیش نیاید و همچنین مشکلاتی که ممکن است در بحث‌های مالی، اسنادی، کد‌ها و سرفصل‌ها به وجود بیاید را کم‌کم برطرف کنند؛ با این حال کار بیشتری لازم است.

وی درباره وضعیت نیروی کار بانک‌های ادغام شده، اظهار کرد: از آنجا که این افراد جذب شدند و نمی‌توان آن‌ها را اخراج کرد، و همچنین نیرو‌های شرکتی که در این بانک‌ها و موسسات به کار گرفته شدند و آن‌هایی که به شکل استخدام رسمی بودند برای این‌ها ساز و کار‌هایی تعریف کردند و آن را دنبال می‌کنند تا مشکلی برای این افراد پیش نیاید.

این نمانیده مجلس در پایان تاکید کرد که هم‌اکنون تابلوی همه شعب بانک‌ها و موسساتی که ادغام شدند، تغییر کرده و تحت عنوان بانک سپه فعالیت می‌کنند.

پایان پیام// برچسب ها: ادغام بانک ها ، بانک سپه ، خلیل بهروزی‌فر لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MrE

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ادغام بانک ها بانک سپه بانک ها و موسسات نیرو های مسلح بانک سپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت

مدیرکل اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری از هوشمندسازی تعیین نام ثبت شرکت‌ها و این موسسات خبر داد و گفت: اکنون این اداره کل در حال پیمودن یک پیچ تاریخی است.

به گزارش مشرق، ابوالفضل نصیری با اشاره به اظهارات حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در شورای تحول این سازمان در سال جاری، افزود: سامانه جدید هوشمندسازی تعیین نام به‌زودی رونمایی می‌شود.

وی یادآور شد: پیش از این، برای ثبت یک شرکت باید متقاضیان پنج نام را اعلام می‌کردند و در اداره داده‌آمایی، نام‌های پیشنهادی بررسی می‌شد و پس از اعلام نظر اداره اسامی، یکی از نام‌ها مورد تایید قرار می‌گرفت که این فرایند دست کم یک تا دو روز زمانبر بود و پس از تایید از طریق اداره پست به اطلاع متقاضیان می‌رسید اما اکنون اینگونه نیست.

مدیرکل اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری خاطرنشان کرد: معمولا اسامی پیشنهادی شرکت‌ها در بیش از ۶۰ درصد موارد مورد پذیرش قرار نمی‌گرفت و متقاضیان از اینکه نام ارسالی آنها مورد تایید قرار می‌گرفت یا نه اطلاع نداشتند اما اکنون این فرایند در لحظه و از طریق سامانه امکانپذیر است.

نصیری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اکنون برخی شرکت‌ها با عنوانی در حال فعالیت هستند که با شرکت ثبت شده مغایرت دارد، افزود: براساس ماده واحده قانون ممنوعیت‌ به‌ کارگیری‌ اسامی‌، عناوین‌ و اصطلاحات‌ بیگانه‌ و آیین‌نامه آن در سال ۷۸، تبصره ای دارد که مطابق آن مسئول بررسی تابلو فعالیت‌ها نیروی انتظامی است.

مطابق تبصره ۹ قانون ممنوعیت‌ بکارگیری‌ اسامی‌، عناوین‌ و اصطلاحات‌ بیگانه‌، نیروی‌ انتظامی‌ موظف‌ است‌ از نصب‌ و استفاده‌ از علائم‌ به‌ زبان‌ و خط‌ بیگانه‌ توسط‌ مراکز تولید، توزیع‌ و صنوف‌ جلوگیری‌ کند.

وی با اشاره به پرونده کلاهبرداری کوروش کمپانی که در واقع با نام شرکت «کوروش پردازان آی سا» در اداره کل ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده بود، تصریح کرد: اکنون باید تابلوهای شرکت‌ها دارای شماره ثبت یا شناسه ملی باشد همچنین نام‌ها باید ایرانی باشد و مسئولیت نظارت بر این مهم برعهده نیروی انتظامی است.

دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت امسال الکترونیکی می‌شوند

مدیرکل اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری با اشاره به اجرای طرح شهید باهنر و با تاکید بر حذف فرایندهای سنتی و حذف دفاتر روزنامه و کل گفت: با همکاری معاونت راهبردی قوه قضاییه و سازمان امور مالیاتی کشور برای حذف این دفاتر که مربوط به مواد ۶ و ۱۵ قانون تجارت است، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است و از ۳۱ اردیبهشت امسال دفاتر روزنامه و کل در شرکت‌ها به صورت فیزیکی حذف خواهد شد.

نصیری با اشاره به اینکه الکترونیکی شدن امور مربوط به دفاتر قانونی مزایای بسیاری در پی دارد، افزود: سالانه تعداد انبوهی درخت برای تهیه این نوع دفاتر قطع میشد که با الکترونیکی شدن این فرایند به حفظ محیط زیست نیز کمک شایانی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان برای تهیه دفاتر قانونی هزینه شد که امسال با الکترونیکی شدن همه فرایند دفاتر قانونی، این هزینه‌ها کاسته خواهد شد.

طرح اجرایی ثبت شرکت‌ها برای تحقق شعار سال

مدیرکل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری با اشاره به اینکه حدود ۱۷ سال است که رهبر معظم انقلاب اسلامی شعارهای سال را با محوریت امور تولید و اشتغال اعلام فرمودند، افزود: یکی از دستگاه‌هایی که به این مهم باید توجه ویژه داشته باشد اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و ملاک کشور است و در این زمینه برنامه‌های خاص برای تحقق شعارهای سال در نظر گرفته می‌شود.

نصیری با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر «مهار تورم و رشد تولید»، افزود: در سال گذشته اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری، ستاد تحقق شعار سال و منویات رهبری در این زمینه را با حضور نمایندگان نهادهای مرتبط از جمله بورس، بانک مرکزی، اصناف و اتحادیه‌ها تشکیل داد که دستاوردهای مطلوبی داشت.

وی درباره تحقق شعار سال جاری در اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری گفت: اعتقاد داریم که رهبر معظم انقلاب با علم و آگاهی راهبردهای سالانه را اعلام می‌کنند.

نصیری با اشاره به صدور بخشنامه در این زمینه افزود: از کل استان‌ها پس از برگزاری نشست‌هایی با افرادی که سابقه تجاری داشتند، ۳۵۰ طرح و پیشنهاد دریافت شد همچنین جلسه‌ای با حضور فرهیختگان اقتصادی و صاحبنظران برای تحقق شعار سال نیز برگزار شد و البته با بهره‌مندی از تجارب سال گذشته خود، یک طرح اجرایی به سازمان ثبت اسناد برای تحقق شعار سال ارائه کرده‌ایم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم‌صهیونیستی بی‌سابقه بوده است
  • تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • یمن توطئه جاسوسی آمریکا و اسرائیل را خنثی کرد
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • از افزایش تابلوهای اعلام وضعیت پارامترهای سلامت هوا تا طرح تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک